Social capital in the change of the Czech agriculture - Hudečková, Helena
Príspevok do diskusie o povahe a úlohe sociálneho kapitálu a to konkrétne v prípade českého poľnohospodárstva. S pomocou empirických údajov a prípadovej štúdie približuje možnosti aplikácie dualistického chápania sociálneho kapitálu pre analýzu niektorých procesov v českom poľnohospodárstve.