Európska federácia búrz na Slovensku
Zasadnutie Pracovného výboru Európskej federácie búrz (FESE) v Bratislave, dňa 26. septembra 2003. Zameranie a ciele FESE. Prehľad členov Európskej federácie búrz. Program bratislavského stretnutia.