Financování a pojišťování firem
Trendy poistného trhu. Vyššie riziko - vyššie poistné. Očakávanie expanzie aktivít českých firiem a zakladanie pobočiek v zahraničí - po vstupe do EÚ. Aproximácia práva. Čo poistiť? Nový trend v poisťovníctve - spolupráca pri aktívnom riadení rizík.