Lesáková, D. a kol.: Marketingové analýzy a prognózy. Bratislava: SOFA, 2002, 192 s. - Netri, Branislav
Recenzovaná publikácia pokrýva okruh problémov prognózovania trhu, práce so vzorkami respondentov, vyhodnocovania dát z marketingových prieskumov, ako aj postupov tvorby produktových analýz. Monografia obsahuje početné príklady, názorné postupy a uvádza riešenie konkrétnych marketingových problémov.