[Veřejná správa a finance veřejného sektoru] - Zubaľová, Alena, 1959-
Recenzia na publikáciu z oblasti financovania verejného sektora. Text monografie je rozložený na dva samostatné celky. Jeden celok rieši problematiku verejnej správy a druhý celok sa zameriava na financovanie základných odvetví verejného sektora.