Premeny najvplyvnejšieho ekonóma sveta Jefreyho Sachsa - Heuser, Uwe Jean
Sachs a jeho snahy o realizáciu radikálnych reforiem v rozvojových krajinách. Sachsová šoková terapia a hyperinflácia v Bolívii roku 1985. Najradikálnejšia reforma pre Poľsko. Liberalizácia pracovného trhu v Nemecku. Neúspech radikálnej reformy trhového hospodárstva v Rusku. Nové plány pre rozvoj ekonomiky v rozvojových krajinách. Boj za globálny zdravotný fond.