Ekonomické udalosti pohľadom analytika - Ondriska, Pavol
Ekonomické reformy na Slovensku a korekčné opatrenia vlády. Rast HDP, potvrdenie spomalenia ekonomického rastu. Bilancia zahraničného obchodu, import, export. Medziročný rast hrubého domáceho produktu. Priaznivejší ekonomický vývoj na Slovensku a NBS.