Profesné a mzdové vývojové zmeny na farmách právnických osôb - Buchta, Stanislav
Vývoj zamestnanosti a produktivity práce v poľnohospodárstve SR. Proporčné zmeny v profesných skupinách. Mzdový vývoj. Mzdová parita k priemernej mzde. Vývoj diferenciácie priemerných mesačných miezd.