Mezinárodní "best practices" řízení lidských zdrojů - Urban, Jan
Pojem a metóda "najlepšej praxe" v riadení ľudských zdrojov. Ciele metódy. Vyspelosť riadenia ľudských zdrojov. Tradičný stupeň personálneho manažmentu. Perspektívny a špičkový stupeň. Proces prijímania a výberu pracovníkov. Proces tréningu a rozvoja. Proces odmeňovania, hodnotenia a výkonu. Nové funkcie a zodpovednosti riadenia ľudských zdrojov.