Rovnaké zaobchádzanie so všetkými akcionármi - Baláž, Vladimír
Druhy verejných ponúk v akciových spoločnostiach. Základné pravidlá pre verejnú ponuku na odkúpenie cenných papierov v krajinách EÚ. Direktíva EÚ a Európskeho parlamentu o prevzatiach cenných papierov. Úloha a najdôležitejší princíp novej direktívy. Odporúčania expertov pre Komisiu EÚ na mechanizmus výpočtu ceny. Direktíva a klauzuly o vyvlastnení akcií. Záväzný dokument pre výpočet ceny cenných papierov v Českej republike. Slovenská právna úprava na výpočet ceny pri povinnej verejnej ponuke.