Výsledky zahraničného obchodu potvrdili pozitívny trend - Burda, Štefan
Východiská pre posudzovanie úrovne zahraničného obchodu. Rozhodujúce faktory, ktoré majú vplyv na pretrvávajúcu deficitnosť. Zmena výrobno-vývoznej štruktúry slovenskej ekonomiky smerom k vyššej finalite. Podiel obchodu s agroproduktmi v zahraničnom obchode klesá. Prehľad zahraničného obchodu za obdobie január-august 2003 v sektore surovinovo-energetických zdrojov. Kurzové a menové vplyvy na zahraničnoobchodnú bilanciu, štruktúra vývozu a dovozu, komoditná a teritoriálna štruktúra. Slovensko a nová zahraničnoobchodná stratégia v podmienkach EÚ.