Z Cancúnu zpět do Ženevy - Štěrbová, Ludmila
Neúspech ministerskej konferencie Svetovej obchodnej organizácie spomalí liberalizáciu. Rokovanie o poľnohospodárstve. Obchod a životné prostredie. Dopad neúspechu konferencie na Českú republiku.