Čo privádza priame zahraničné investície do pobaltských krajín? Prípad Litvy, Lotyšska a Estónska - Ginevicius, Romualdas
Teórie o vplyve priamych zahraničných investícií na rast ekonomiky. Skúmanie rôznych daňových systémov a investičných procesov v pobaltských krajinách. Daňový systém Litvy, Lotyšska a Estónska, trendy v priamych zahraničných investíciách a hrubý domáci produkt. Hodnotenie vplyvu daňového systému na zahraničné investície a rast národných ekonomík mladých tranzitívnych ekonomík.