Innovation management as a tool of qualitative changes in the food processing industry - Horská, Elena
Teoretické a praktické aspekty inovačného procesu ako aj jeho vplyv na kvalitatívnu úroveň ponuky na trhu potravín. Z uvedeného hľadiska je inovačný proces považovaný za jeden z alternatívnych prístupov k dosiahnutiu konkurenčnej výhody. Poukázanie na niekoľko možností ako riadiť a orientovať inovačný proces v záujme vytvoriť nový výrobok s určitými prvkami konkurencieschopnosti.