Ekonomika Slovenska by mala vzrásť o 4 percentá - Kuruc, Radko
Pohľad na vývoj slovenskej ekonomiky podľa polročnej správy MMF. Ekonomické odporúčania MMF pre kandidátske krajiny. Hospodársky rast ekonomiky v rokoch 2003-2004 a prognózy MMF.