Ani financie z eurofondov nespasia každého - Gábrik, Jozef
Vstup do európskeho integračného zoskupenia nezastaví prehlbovanie rozdielov v rámci Českej republiky. Výnimočné postavenie Prahy z hľadiska celého štátu. Situácia v jednotlivých oblastiach Čiech. Predpokladaný prínos vstupu do EÚ v danej oblasti pre jednotlivý kraj a komplexnosť prvkov, ktoré ovplyvnia mieru ich hospodárskeho rastu.