Oceňovanie majetku a záväzkov v poisťovniach a zaisťovniach - Andrášiková, Dagmar
Oceňovanie nehnuteľností, v ktorých sú umiestnené prostriedky technických rezerv. Oceňovanie derivátov trhovou cenou alebo kvalifikovaným odhadom. Zásady pre tvorbu a čerpanie opravných položiek v poisťovni.