K některým aspektům analýzy spokojenosti zákazníků se službami - Chalupský, Vladimír
Problematika kvality služieb. Prehľad metód na meranie kvality služieb. Dimenzie kvality služieb. Medzery pri poskytovaní služieb. Kroky pre zaistenie kvalitných služieb.