Američan a Brit sú ďalšími držiteľmi Nobelovej ceny za ekonómiu - Molnárová, Elena
Robert F. Engle, Clive W.J. Granger získali za novú štatistickú metódu na vyhodnocovanie ekonomických časových radov Nobelovú cenu za ekonómiu. Chronologický prehľad držiteľov Nobelovej ceny za ekonómiu. Predstavenie súčasných držiteľov Nobelovej ceny za ekonómiu - R.F. Engleho a C.J.W. Grangera. Zaujímavosti o Nobelovej cene.