<The> State and development of financial structure in agricultural co-operatives - Hacherová, Žofia
Zhodnotenie stavu a vývoja finančnej štruktúry v súbore poľnohospodárskych družstiev v účtovných obdobiach 1994-2001. Štruktúra zdrojov a jej úroveň vývoja v poľnohospodárskych podnikoch je poznačená procesmi vlastníckej, organizačnej a výrobnej reštrukturalizácie. Výsledky práce dokumentujú pozitívnu dynamiku vývoja finančnej štruktúry v prospech vlastného imania. Problém dlhodobo pretrváva v cudzích zdrojoch, najmä v položke celkových záväzkov, osobitne z obchodného styku.