Lze objektivně hodnotit atraktivitu obchodu? - Vaníček, Jiří
Prieskum medzi zákazníkmi ôsmich veľkoplošných predajní v Tábore. Porovnanie prieskumu v roku 1999, 2001, 2003. Definícia atraktivity obchodu. Korelácia medzi tržbami a atraktivitou.