Veletrh: starý dobrý marketingový známý - Jantač, Pavel
Veľtrh - argumenty za a proti. Čo urobí veľtržný servis za nás? Komunikačná kampaň - Autosalón Brno 2003 - prípadová štúdia., zhodnotenie kampane.