Kvalitatívna reprodukcia agrárneho manažmentu v špecifickom podnikateľskom prostredí - Gozora, Vladimír
Zisťovanie kvalitatívnej úrovne agrárneho manažmentu, formulácia silných a slabých stránok vrcholových manažmentov agropodnikateľských subjektov a návrh opatrení na zvýšenie kvality manažérskej práce v prístupovom období a po začlenení Slovenska do Európskej úrovne. Spolupráca a účasť agrárneho manažmentu a orgánov miestnych samospráv na rozvoji vidieka.