V investíciach sa blýska na lepšie časy
Slovensko cieľom zahraničných investorov. Investície z hľadiska regionálneho a odvetvového členenia. Prehľad priamych zahraničných investícií od r.1996 do r. 2002. Smerovanie financií investorov do zelených a hnedých investícií, ich výhody a nevýhody, konkrétne príklady. Priame zahraničné investície do odvetví a ich konečný efekt.