Hospodársky rast je krehký - stojí na tradičných základoch - Molnárová, Elena
Finančná kríza v roku 1998 v Rusku, jej vplyv na obyvateľstvo. Kríza a nevyhnutné ekonomické zmeny. Zmena Ruska vo viacerých smeroch a jeho súčasné problémy. Negatívny vývoj na trhu komodít. Prehľad makroekonomických ukazovateľov Ruska. Reformy a východiská z krízy.