Banky sa snažia modernizovať "staré" produkty
Stručná informácia o nových produktoch bánk, ich výhody a nevýhody. Termínované vklady. Vkladné knižky. Vklady s výpovednou hodnotou. Produkty kombinované už spomenutých produktov. Papierové formy sporenia.