Najväčší prepad zahraničných investícií za 30 rokov - Pálková, Dana
Stredná Európa prilákala investorov vďaka prípravám desiatich krajín na členstvo v EÚ. Prehľad najúspešnejších a najstratovejších štátov v oblasti investícií. Nepriaznivá bilancia v USA. Nárast investícií v Číne.