Cesta do budúcnosti vedie cez vedecko-technologické parky - Baláž, Vladimír
Zdroje ekonomického rastu a vzťahy medzi nimi. Skúmanie zdrojov rastu "rastového účtovníctva". Rast produktivity práce v SR. Priemerný rast produktivity práce na pracovníka vo vyspelých krajinách. Príprava vedecko-technologických parkov a centier sofistikovaných služieb.