Spoločná zahraničná a bezpečnostná politika Európskej únie - Škvrnda, František
EÚ ako aktér medzinárodných vzťahov. K vybraným problémom realizácie Spoločnej zahraničnej a bezpečnostnej politiky /SZBP/.