Lacnejšie lieky chudobným - Molnárová, Elena
Nové kolo rozhovorov o liberalizácii svetového obchodu WTO v Cancúne. Diskusia o bariérach a dotáciách pre poľnohospodárov v rozvojových krajinách. Očakávania Svetovej banky. Štruktúra medzinárodného obchodu s poľnohospodárskymi produktami a najproblematickejšie komodity. Obchodné prekážky a chudoba.