Sezónnosť najväčšou výhodou komodít - Ješko, Vladimír
Komoditné trhy ako možnosť diverzifikácie rizika pre investorov po celom svete. Výhody investovania na komoditných trhoch. Prehľad komoditných búrz vo svete, ich stručná charakteristika.