Moderné nástroje zvyšovania produktivity práce - Hitka, Miloš
Kvalita ľudských zdrojov je mierou úspešnosti firmy. Činitele priamo pôsobiace na spoluzamestnancov (metódy riadiacej práce, zabezpečovanie vhodných podmienok na pracovisku, utváranie priateľskej klímy). Motivácia zamestnancov. Moderné nástroje zvyšovania produktivity práce zamestnancov.