Ak sa Cyprus zjednotí, vstúpi do EÚ celý ostrov
Stručná geograficko-ekonomická charakteristika Cypru. Zložité historické vzťahy na ostrove. Príjmy z cestovného ruchu. Program fiškálnej konsolidácie. Snaha Cypru o vstup do EÚ.