Sme pripravení na peniaze z Európskej únie? - Pasiar, Michal
Charakteristika predvstupových programov EÚ - ISPA, SAPARD, PHARE. Implementované grantové schémy v rámci programovacieho cyklu PHARE ECOSOC. Nástroje na implementovanie alokovaných prostriedkov. Štrukturálne fondy a fondy súdržnosti (Kohézny fond).