Six Sigma: Cesta k zvyšovaniu výkonnosti podnikov a organizácií - Strýček, Pavol
Six Sigma znamená zlešovanie procesov a činnosti ľudí. Six Sigma ako nástroj realizácie stratégie podniku. Niekoľké hlavné charakteristiky, ktorými je prezentovaná metodológia Six Sigma. Projekt DMAIC (definuj projekt, meraj súčasnú výkonnosť procesu, analyzuj príčiny neuspokojivej výkonnosti, navrhni riešenia a testuj ich dopad na výkonnosť, udržuj zlepšenia). Vysvetlenie 6 sigma.