Ekonomike sa darí aj naďalej
Rast hrubého domáceho produktu od prvého kvartálu 1994 do prvého kvartálu 2003. Spotrebiteľské ceny a komodity s najvyšším rastom cien. Vývoj inflácie od roku 1998-2003. Exportné odvetvia a komoditná štruktúra dovozu. Index ekonomickej sily občana (ESO).