Meranie výkonov zdaňovania a jeho špecifiká - Burák, Emil
Jedným z nástrojov hľadania optimálnej efektivity je procesná analýza smerovaná k odhaľovaniu rezerv v organizácii i systematizácii práce. Daňová správa hľadá svoj optimálny model aj z hľadiska precizovania doterajších metód merania produktivity práce. Cieľom je zvýšenie efektívnosti i transparentnosti verifikácie pracovných úkonov v daňovom konaní štátu.