Rok úspor, reforiem a rozpočtovej stabilizácie - Podstupka, Ivan
Informácia o zásadných zmenách v zostavovaní rozpočtu SR na rok 2004. Decentralizácia kompetencií. Reforma miestnej štátnej správy. Tvrdé rozpočtové obmedzenia vo verejnom sektore. Programové rozpočtovanie a zvýšenie transparentnosti. Vplyv reformy na príjmy. Odhad príjmov a výdavkov štátneho rozpočtu. Schodok štátneho rozpočtu. Rozpočtové dosahy vstupu do EÚ. Porovnanie makroekonomických parametrov za roky 2001, 2002, 2003 s prognózou na rok 2004.