Progresívne štatistické techniky a zlepšovanie kvality - Terek, Milan
Progresívne štatistické techniky zlepšovania kvality (Advanced Statistical Quality Improvement Techniques - ASQIT). Poukázanie na niektoré problémy spojené s aplikáciou ASQIT. Popis jedného z odporúčaných postupov ich aplikácie.