Stredná Európa si počína omnoho lepšie než sama tvrdí - Pálková, Dana
Krajiny strednej a východnej Európy a ich očakávania od vstupu do EÚ. Predpoklady pre priame zahraničné investície z Európskej únie. Aktivity sivej ekonomiky v krajinách strednej a východnej Európy. Neevidovanie sivej ekonomiky. Oficiálne údaje z krajín a vytváranie dojmu krízy.