On-line benchmarkingový test - Gregor, Milan
Metodiky a formy benchmarkingu. Nástroj na rýchle benchmarkingové porovnanie - On-line benchmarkingový test. Rýchly benchmarkingový test je postavený na myšlienke možnosti individuálneho porovnania podniku v oblasti produktivity a finančného postavenia s vybranou vzorkou porovnávaných podnikov.