Riziká a neistota pri zavádzaní zmien vo výrobných systémoch - Hromada, Juraj
Pri zavádzaní a realizácii zmien v podniku, alebo pri budovaní nového podniku vzniká množstvo otázok - ako napr. ako vybrať vhodný typ výrobného zariadenia z veľkej množiny dostupných? Množstvo závažných rozhodnutí sa uskutočňuje pri samotnej prevádzke výrobných systémov v oblasti plánovania alebo riadenia. Počítačová simulácia systémov je jedna z metód, ktoré napomáha riadiacim pracovníkom pri ich práci.