Znalostný audit - Hynek, Jiří
Odpovede na okruh otázok v čom spočíva znalostný audit, na čo je potrebné klásť dôraz a čoho sa vyvarovať. Aký to má význam pre manažment znalostí. Výstupy a prínosy znalostného auditu.