Na priemyselné parky sa v tomto roku nepoužila ani koruna - Špáni, Ivan
Vyčlenené financie na podporu priemyselných parkov. Prehľad doteraz podporovaných priemyselných parkov. Nedoriešené projekty a súčasne fungujúce priemyselné parky. Vládna politika. Projekt priemyselného parku malých a stredných podnikateľov z Talianska.