Od najhoršej ropnej krízy uplynulo presne 30 rokov - Pálková, Dana
Postavenie ropy na svetovom trhu. Najväčší producenti ropy roku 2002. Hospodárske recesie. Postavenie OPECu na trhu s ropou. Ropné krízy a svetová ekonomika. Ekonomiky a rozloženie ropných rezerv v roku 2002.