Priemyselná politika SR v období príprav na vstup do EÚ - Rosenberg, Miloslav
Atribúty priemyselnej politiky na začiatku 21. storočia. Priemyselná politika EÚ na začiatku 21. storočia. Priemyselná politika národného ekonomického komplexu - štátu. Typ priemyselnej politiky z pohľadu dlhodobej stratégie hospodárskej politiky SR.