Nepřímé financování veřejnoprávních vědeckých institucí a dalších subjektů v oblasti výzkumu a vývoje - Vančurová, Alena
Ciele a formy daňovej podpory. Klady a zápory. Formy daňových podpôr. Daňová podpora pre verejné inštitúcie v oblasti vedy a výskumu.