Nehnuteľnosti a DPH - Jurišová, Anna
Vymedzenie pojmu nehnuteľnosť. Nehnuteľnosť a zdaniteľné plnenia. Oslobodenie od dane. Vymedzenie základu dane. Sadzba dane. Uskutočnenie zdaniteľného plnenia. Odpočítanie dane. Úprava odpočítanej dane pri zmene účelu použitia investičného majetku.