Právna úprava dokumentárneho akreditívu v SR - Závodská, Silvia
Definícia a základné charakteristiky dokumentárneho akreditívu. Účastníci akreditívnej operácie a právne vzťahy medzi nimi. Druhy a osobitné typy dokumentárnych akreditívov. Obdobné právne úpravy - inštitút asignácie, bankovej záruky, bankového inkasa, zmluva v prospech tretieho.