V Martine po viac než storočí prestali variť pivo - Hudec, Marián
Hieneken bude vyrábať Martiner v Nitre, do Hurbanova presťahuje jedinú linku v SR na plnenie piva do plechovíc. Prehľad pivovarov a ich vlastníkov. Produkcia a spotreba piva na Slovensku.